CERTIFICERING

De Bree Installatietechniek BV is aangesloten bij Uneto-VNI. Leden die aangesloten zijn bij die organisatie staan garant voor service, vakmanschap en kwaliteit. De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk.Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas, of water is - maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen, of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat. Wilt u meer weten over Uneto-VNI, kijk dan op www.uneto-vni.nl

Uneto-VNI

De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen.

Voor u als klant zijn dit goede redenen om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen. Uw installateur laat zien dat kwaliteit op de eerste plaats komt. Bovendien blijft hij met zijn Sterkin-erkenning op de hoogte van de ontwikkelingen, onder andere door de vakbladen en de installateursbijeenkomsten over actuele onderwerpen die Sterkin regionaal organiseert.

Sterkin

KvINL beheert erkenningsregelingen en certificatieregelingen die u als consument zekerheid geven over de kwaliteit van een door u aangeschafte installatie of afgegeven advies. Dit geldt bijvoorbeeld voor verschillende technische installaties waarmee uw huis van warmte, licht en water wordt voorzien, en voor energieadviezen en/of legionelladviezen.

Kwaliteit Installaties Nederland